leos carax’ın annette filminin soundtrack’inden sparks imzalı bir şarkı geldi

leos carax’ın annette filminin soundtrack’inden sparks imzalı bir şarkı geldi


so may we start


Holy Motors, Mauvais Sang ve The Lovers on the Bridge gibi başarılı yapımların arkasındaki isim olan Fransız yönetmen Leos Carax’ın, İngilizce dilinde çektiği romantik müzikal filmi Annette, geçtiğimiz ay yayınladığı ilk fragmanıyla merakımızı bir nebze de olsa gidermeyi başarmıştı. Bugün ise müzikal türünde olacak filmden son dönemde adını Edgar Wright’ın haklarında çektiği belgesel sayesinde bol bol duyduğumuz Sparks’ın seslendirdiği So May We Start isimli bir şarkı paylaşıldı.

Adam Driver ve Marion Cotillard’ın, Henry ve Ann isimli bir çifte hayat verdiği Anette, küçük kızlarının özel bir yeteneğe sahip olduğunu fark eden bir çiftin gönül yolculuğunu anlatacak. Filmde Adam Driver’ı tutkulu ve hırslı bir stand-up komedyeni olarak izleyecekken Marion Cotillard ise dünyaca ünlü bir opera şarkıcısı olarak karşımıza çıkacak. The Big Bang Theory’de canlandırdığı Howard Wolowitz karakteriyle tanıdığımız Simon Helberg’in de “The Conductor” isimli bir karakterle ikiliye eşlik edeceği filmin soundtrack’i de filmin atmosferi için epey uygun olduğunu düşündüğümüz Sparks’a emanet.

Carax ile birlikte aynı zamanda filmin senaryosundan da sorumlu olan Ron ve Russell Mael (Sparks) kardeşlerin bir süre daha hem sinema hem de müzik dünyasının gündeminde olacağına emin gibiyiz.

Dünya prömiyerini 6 Temmuz’da 73. Cannes Film Festivali’nde yapacak filmin ilk fragmanı ve soundtrack’inden So May We Start isimli şarkı hemen aşağıda.