luca guadagnino, yeni filmi “bones & all” kadrosundaki isimleri açıkladı

luca guadagnino, yeni filmi “bones & all” kadrosundaki isimleri açıkladı


bu film daha konuşulur


Call Me By Your Name ile sinema dünyasına bomba gibi düşen ve ardından da nefes almadan güzel projelerle bizleri mutlu etmeyi başaran Luca Guadagnino, çekimleri ABD’de gerçekleşecek ilk filmi için hazır.

Timothée Chalamet ile Guadagnino’yu Call Me By Your Name sonrası ilk kez buluşturucak Bones & All’un başrollerinde Taylor Russell ve Mark Rylance yer alıyor. Çekimleri Ohio’da başlayan filmden bugün gelen haberler filmde başka kimleri izleyeceğimizi bizlerle paylaşıyor. Camille DeAngelis’in aynı isimli  romanından uyarlanan filmde Guadagnino’ya uzun süredir birlikte çalıştığı David Kajganich senaryoda eşlik ediyor.

André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, David Gordon-Green, Francesca Scorsese ve Chloë Sevigny gibi isimlerin Chalamet’e eşlik edeceği Bones and All, ait olduğu toplumun içinde hayatta kalmaya çalışan genç bir kadın olan Maren ile “serseri” Lee arasındaki ilk aşkın hikayesini anlatıyor. İkili, bir araya gelip Ronald Reagan’ın Amerika’sında bir yolculuğa çıkmak için güçlerini birleştiriyor.

Korku ve gerilim türlerinin etkisinin ağır hissedileceği filmde aynı zamanda, kendisine aşık olan insanları öldürme ve yeme iç güdüsüne sahip Maren’ın, bunun nedenlerini sorgulamak için yıllardır görüşmediği babasını arama yolculuğuna da ortak olacağız. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Ronald Reagan ABD’sinin zorlu koşulları da bu ikilinin hikayesine tuz biber olacak.

Bu yılın sonuna kadar çekimlerinin tamamlanacağını tahmin ettiğimiz Bones & All, önümüzdeki yılın iddialı yapımlarından birisi olmaya aday gibi gözüküyor. Özellikle “yamyamlık” teması etrafında dolaşmasıyla kesinlikle ilgi çekeceğini düşündüğümüz yapım, bakalım Guadagnino’nun yoğun takvimi yüzünden herhangi bir ertelemeye maruz kalacak mı?