martin scorsese’nin “killers of the flower moon” filminden ilk kare paylaşıldı

martin scorsese’nin “killers of the flower moon” filminden ilk kare paylaşıldı


nerede bu film?


Martin Scorsese’nin zengin oyuncu kadrosuyla merakla beklenen yeni filmi Killers of the Flower Moon’dan ilk fotoğraf paylaşıldı.

Paramount Pictures’ın yapımcı olarak dahil olduğu Killers of the Flower MoonJames Gray’in beyaz perdeye aktardığı The Lost City of Z’in de yazarı olan David Grann‘in aynı adlı romanından uyarlanıyor. Gerçek bir hikayeyi bizlerle buluşturacak Scorsese, Oklohoma eyaletinin petrol merkezi Osage’daki yerli halkın gizemli cinayetlere kurban gitmesini ve cinayetlerin ardındaki korkunç gizemi çözmek için FBI’ın devreye girmesini anlatacak.

Bu dava ilgi çekici olmasının dışında ABD tarihinde içine FBI’ın da karıştığı ilk davalardan biri olma özelliğiyle de tarihsel bir yere sahip. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’yu 1993 yapımı This Boy’s Life’tan sonra ilk kez bir araya getirecek filme son olarak Lily Gladstone ve The Irishman’de Martin Scorsese ile birlikte çalışan Jesse Plemons’ın katıldığını öğrenmiştik. Filmden paylaşılan ilk karede de DiCaprio ve Gladstone’u masa başında otururken görüyoruz.

Başroldeki isimlere Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Tatanka Means, Tattoo Cardinal, Jason Isbell ve Sturgill Simpson’ın eşlik ettiği filmin görüntü yönetmenliğini Rodrigo Prieto, senaryosunu ise Forrest Gump ve Forrest Curious Case of Benjamin Button filmlerini kaleme alan Eric Roth’un üsteniyor.

Kesin bir vizyon tarihi olmasa da 2022 içinde izleyeceğimize kesin gözüyle baktığımız filmden gelecek güzel haberleri dört gözle bekliyoruz.