netflix, enola holmes’un devam filmini onayladı

netflix, enola holmes’un devam filmini onayladı


hayırlı olsun


Netflix’in Millie Bobby BrownHenry Cavill ve Helena Bonham Carter gibi isimleri bir araya getirdiği dedektiflik filmi Enola Holmes, devam filmi için onay aldı.

Nancy Springer’ın Enola Holmes Mysteries adlı roman serisinden küçük ekrana uyarlanan Enola Holmes, 76 milyonluk izlenme seviyesiyle Netflix’in gelecek planları arasında dikkatleri üzerine çeken bir yapım olmuştu. Hem edebiyat hem de sinema dünyasının sevilen karakterlerinen biri olan Sherlock Holmes’un onun kadar ünlü olmayan dedektif kardeşi Enola Holmes’un hikayesini anlatan film; başrolünde Stranger Things’in Eleven’ı Millie Bobby Brown’ı Enola Holmes, Henry Cavill’ı Sherlock Holmes ve Helena Bonham Carter’ı ise Holmes kardeşlerin annesi olarak bizlerle buluşturmuştu.

Orijinal kadrosunun neredeyse tamamını koruyan yapım filmin başrollerinde bir kez daha Millie Bobby Brown ve Henry Cavill’i izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda ise Fleabag ve Killing Eve gibi başarılı dizilerin bölümlerinden sorumlu Harry Bradbeer‘ın devam filmi için de görevine aynen devam edecek. İlk filmin de senaristi olan ve How I Live Now ve Wonder gibi filmleriyle hatırladığımız Jack Thorne ise projeden kopmayan bir başka isim olarak dikkatimizi çekiyor.

Şimdilik yayın tarihi belli olmayan bu devam filminden önümüzdeki yıl bol bol haber alacağız gibi gözüküyor.