noel gallagher, oasis’in birleşmesi için naz yapmaya devam ediyor

noel gallagher, oasis’in birleşmesi için naz yapmaya devam ediyor


canı istemiyormuş...


Müzik dünyasının Süheyl ve Behzat Uygur’u ya da Arçil ve Şota’sı diyebileceğimiz ikilisi Noel ve Liam Gallagher, ortaya koydukları eserler kadar kavgalarıyla da gündemden bir türlü düşmüyor. Bu haberimize konu olan ağabey Noel Gallagher ise Oasis’in olası birleşmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarla kalbimizi kırmayı başardı.

Geçtiğimiz haftalarda grubu High Flying Birds ile Back the Way We Came: Vol 1 (2011-2021) isimli bir “Best Of” albüm yayınlayacağını açıklayan Noel Gallagher, bu albümün tanıtımı için The Project’in misafiri oldu. Albüm hakkındaki soruların dışında konunun dönüp dolaşıp Oasis’e geldiği sohbette Gallagher, grubun birleşme ihtimaliyle ilgili “İnsanlar bana her gün bu soruyu soruyorlar ve ben sadece sana artık aynı duyguları hissetmediğimi söyleyebilirim. Bir grupta olduğunuzda, bu mutlak bir uzlaşmadır. Bu yüzden hayır, bir fikir bulabileceğimi ve bunu dört kişi ile yürütmek zorunda kalacağıma pek ihtimal vermiyorum. Bu yüzden kendi başımın çaresine bakmayı tercih ederim. Benim için Oasis defteri kapandı.” açıklamasını yaptı.

Son yıllarda başta “Oasis: Supersonic” isimli belgeselin ardından bir çok kez birleşme haberleri çıkan, hatta hakkında bahislerin bile döndüğü konuyla ilgili kendince çizgiyi çeken Noel, daha önce de kardeşinin uzattığı zeytin dalını geri çevirmişti. Liam Gallagher’ın abisinin kendilerine sadece bir konserliğine grubu birleştirmek teklif edilen parayı geri çevirdiğini açıklaması, Noel Gallagher’ın bu konuda ne kadar keskin bir bakış açısına sahip olduğunu bir kez daha bizlere kanıtlıyor.

Açıklamalarına grubun neden birleşmemesiyle ilgili argümanları ve de bunu beklemenin artık yanlış olduğuyla ilgili açıklamalarıyla devam eden Noel Gallagher’ın fikri umarız çok geçmeden değişir. Şu sıralar kendi solo projeleriyle meşgul olan Noel ve Liam’ın yollarının bir gün tekrar kesişeceğine derinden inanıyoruz.

Röportajın tamamını merak edenler hemen aşağıya göz atabilirler.