pamela anderson ve tommy lee’nin özel hayatını izleyeceğimiz diziden ilk görseller geldi

pamela anderson ve tommy lee’nin özel hayatını izleyeceğimiz diziden ilk görseller geldi


lily james ve sebastian stan başrolde


Başrollerini Lily James & Sebastian Stan’in paylaştığı, Hulu üzerinden izleyiciyle buluşacak Pam & Tommy dizisinden ilk görseller yayınlandı.

90’lı yılların en popüler çiftlerinden olan oyuncu, fotomodel Pamela Anderson ve Mötley Crüe grubunun bateristi Tommy Lee’nin bir döneme damgasını vuran seks kasedinin hikayesini izleyeceğimiz dizi; ikilinin balayı sırasında kaydettikleri seks kasetinin çalınıp internete yüklenmesinin ardından yaşanan süreci anlatacak.

Tanışmalarından sadece 96 saat sonra evlenen, iki çocukları olan ve aşkları şiddet içerikli sebepler yüzünden mahkemede biten bu ikilinin hikayesini tahmin edebileceğiniz gibi drama olarak değil de komedi ağırlıklı bir yapımla izleyeceğiz. İlk görsellerini gördüğümüz dizide çiftin seks kasetini çalan kişiyi Seth Rogen canlandırıyor. Seks kasetinin çalınması merkezinde olsa da dizi, genel olarak ikilinin tanışmalarından ayrılmalarına kadar olan geniş bir süreci ele alacak.

Lily James, Sebastian Stan ve Seth Rogen gibi isimlerin yanında Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Mozhan Marnò gibi ilgi çekii bir kadroya sahip Pam & Tommy’nin yapımcı ekibinde Seth Rogen, Evan Goldberg ve Dave Franco da yer alacak. The Wrestler, Big Fan, The Founder gibi filmlerin senaryosundan sorumlu olan Robert Siegel‘ın D.V. DeVincentis ile birlikte kaleme aldığı diziyi I, Tonya ile övgü toplayan Craig Gillespie yönetiyor. Sekiz bölümden oluşan ve yayın tarihi şimdilik belli olmayan dizi, yeni sezonun en merak dilen yapımlarından biri olarak dikkat çekiyor.