parks and recreation evreninin en iyi grubu mouse rat’ten albüm müjdesi

parks and recreation evreninin en iyi grubu mouse rat’ten albüm müjdesi


bye bye lil' sebastian şarkısının sahibi


En iyi komedi dizilerinden biri olarak her zaman üst sıralarda yer alan ve tekrar tekrar izlenebilirliğiyle hayatınıza bir kere girdi mi kolay kolay çıkmayan Parks and Recreation’ın hayali grubu Mouse Rat, 27 Ağustos’ta yeni bir albüm yayınlayacağını duyurdu.

Chris Pratt’in canlandırdığı yetişkin boyutlarındaki dev çocuk kalpli Andy Dwyer karakterinin solisti, gitaristi ve bestecisi olduğu grup; dizi boyunca Scarecrow Boat, The Andy Andy Andies, Fleetwood Mac Sexpants, Malice in Chains, Department of Homeland Obscurity ve Ninja Dick gibi farklı isimler üzerinden sonunda Mouse Rat üzerinde karar kılmış ve bu şekilde de hafızalarımıza kazınmıştı.

Pawnee’nin maskotu diyebileceğimiz, varlığıyla herkese neşe, yokluğuyla da hüzün veren Lil’ Sebastian’ın anısına yazdıkları 5,000 Candles In The Wind şarkısı için bir müzik videosu paylaşan grup, bu videoyla birlikte bir de albüm haberi paylaştı.

Tom Haverford’un sahibi olduğu Dualtone Music Group and Entertainment 720 etiketiyle yayınlanacak ve plak formatında da basılacak albümün ismi The Awesome Album olarak açıklandı. 15 şarkılık albümde Pawnee’nin Mouse Rat kadar olmasa da bir başka ikonik müzisyeni Duke Silver’la yapılmış iki düet de yer alacak. Mouse Rat’in diğer klasiklerinden The Pit, Sex Hair ve The Way You Look Tonight’ın da albümde yer alacağı açıklandı.

Son yıllarda “geri döner mi?” sorularının iyice yükselmeye başladığını göz önünde bulundurursak bu albümün ve hamlenin acaba yakın zamanda duyacağımız yeni bir “reunion” haberiyle alakası olabilir mi zaman içinde göreceğiz.

O vakit gelene kadar sizi müzik tarihinin en duygusal eseri 5,000 Candles In The Wind ile baş başa bırakalım.

Mouse Rat’s ‘The Awesome Album’ tracklist:

1. ‘5,000 Candles in the Wind (Bye, Bye Lil Sebastian)’
2. ‘The Pit’
3. ‘Sex Hair’
4. ‘Catch Your Dream (feat. Duke Silver)’
5. ‘Two Birds Holding Hands’
6. ‘Ann Song’
7. ‘The Way You Look Tonight’
8. ‘Menace Ball’
9. ‘Remember’
10. ‘Get A Kick Out Of You’
11. ‘Tonight’
12. ‘I’ve Got You Under My Skin’
13. ‘Only Have Eyes For You’
14. ‘Pickled Ginger (performed by Land Ho!)’
15. ‘Cold Water (Scott Tanner feat. Duke Silver)’