pearl jam şarkılarından adınıza özel bir setlist ister misiniz?

pearl jam şarkılarından adınıza özel bir setlist ister misiniz?


istersiniz istersiniz...


Malum sebeplerden dolayı geçtiğimiz yıl çıkacakları Kuzey Amerika turnesi iptal olan Pearl Jam, grubun 2000’li yılların başından bu yana verdiği 186 konserden kaydedilen 5.504 şarkıyı bir araya getirdi.

Grubun 2010 öncesi çıktığı 2000, 2003, 2008 turnelerinin yanına bir de 2013’teki turnesinden şarkıların yer aldığı DEEP isimli platform, ömrümüz boyunca sıkılmadan dinleyebileceğimiz kadar Pearl Jam şarkısına ev sahipliği yapıyor. Pearl Jam’in hayran sitesi Ten Club’a üye olarak dinleyebileceğiniz bu şarkıların yanında sayfanın yöneticileri tarafından hazırlanmış “Best Political Songs”, “Best Covers” ve “Pearl Jam for Dummies” gibi el emeği listelere de ev sahipliği yapıyor.

Bitti mi? Bitmedi…

Aynı zamanda bu şarkılar ve konserlerden sizler için kişisel olarak hazırlanmış bir playlist’e sahip olmak da mümkün. Custom Setlist Generator isimli Pearl Jam mikro sitesi aracılığıyla isminize özel hazırlanmış 24 şarkılık bir Pearl Jam konseri setlist’ine sahip olabilirsiniz. Bu kadar şey yetmiyormuş gibi adınıza hazırlanan bu listeyi direkt Spotify hesabınızdan dinleyebilirisiniz.

Bu duyurunun devamı olarak Pearl Jam’in Spotify için özel olarak hazırladığı 50 şarkılık Pearl Jam Live listesine de aşağıdan göz atabilirsiniz.