placebo’dan yeni albüm müjdesi

placebo’dan yeni albüm müjdesi


ne diyosun?


2013’ten bu yana yeni bir albüm, 2017’den bu yana da yeni bir şarkı yayınlamayan Placebo, sonunda herkesin beklediği o yeni albüm haberini duyurdu. Hatta duyuruyla kalmayıp albümün tamamlanıp yayınlanma aşamasına hazır olduğunu paylaştı.

Grubun Instagram hesabından 2 Mayıs Pazar günü yayınlanan bir video ile haberimizin olduğu bu güzel gelişme için Brian Molko ve Stefan Olsdal, grubun şimdilik “Album 8” ismiyle anılan sekizinci albümü olacak bu kaydın tamamlandığını, hatta Placebo’nun konserlere bile başlayabileceğini paylaştı. Paylaşılan postta grubun hayranlarına seslenen Molko ve Olsdal, hayranlarından ne tarz “merchandise” görmek istediklerini sordu.

“NFT’ler, posterler, baskıları, maskeler, kasetler, retro tişörtler, yepyeni bir hayran kulübü, hatta bir fanzin, belki oyuncak bebekler…. gerçekten hangisini istersiniz? ”diye hayranlara yöneltilen soru, tabii ki bol seçenekli bir şekilde gruba geri döndü.

Uzun zamandır haklarında hiçbir haber duymadığımız grup, bakalım bu yeni albüm haberinden sonra arayı çok açmadan ne zaman geri dönecek. İsmini bile uzun zamandır anlamadığımız Placebo, şüphesiz ki bu küçük haberle bile içimizi kıpır kıpır etmeyi başardı.