rick and morty’nin yeni sezonundan bir fragman daha

rick and morty’nin yeni sezonundan bir fragman daha


20 haziran


Yaratıcılarının “Biz çoktan 7. sezon üzerine çalışmaya başladık bile” açıklamasıyla şaşırtan Rick and Morty’nin beşinci sezonundan bir fragman paylaşıldı.

Bu ayın başında bir tanesi 18 dakikalık olmak üzere iki yeni video ile yeni sezona hazırlık yapan Rick and Morty, paylaşılan yeni fragman ile aksiyon dolu absürt çizgisini korumaya devam ediyor. Bütün aile üyelerinin süper kahramanlığı kabul edip tekrar tekrar dünyayı kurtarmak için bir araya geleceği dizi 10 bölümen oluşacak ve önceki sezonlarda olduğu gibi iki parça halinde yayınlanmak yerine tek seferde izleyiciyle buluşacak.

Dan Harmon ve Justin Roiland‘ın yaratıcılığını üstlendiği dizi, hakkında çıkan her haberler sosyal medyadaki popülerliğini bir tık daha arttırarak bugüne kadar geldi. Dizinin yapımcı ve yazar ekibindeki Scott Marder, yeni sezonda hayranlarını gelecek “destansı” şeylerle şok edeceklerini açıklamış ve üzerinde çalıştıkları her şeyin harika olduğunu söyleyerek hepimizin kafasından “daha ne yapabilirler ki? sorusunun geçmesine sebep olmuştu.

20 Haziran’da meraklısına kavuşacak dizinin bol çatlamalı patlamalı fragmanı hemen aşağıda.