rina sawayama, john wick 4’te keanu reeves’in karşısında başrolde

rina sawayama, john wick 4’te keanu reeves’in karşısında başrolde


hayırlı olsun


Beyaz perdenin son yıllardaki en popüler ve eli yüzü düzgün aksiyon serisi John Wick’in yeni filminin başrol ismi belli oldu. Keanu Reeves’in yine bit kez daha bütün dünyaya tek başına meydan okuyacağı filmde Rina Sawayama, kendisine eşlik eden isim olacak.

Bugüne kadar kendisini Theo Ellis ile birlikte kurdukları hip-hop grubu Lazy Lion’da icra ettiği şarkılarla tanıdığımız İngiliz-Japon asıllı Rina Sawayama, John Wick serisinde canlandıracağı karakterle sinema dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor. Cambridge Üniversitesi’nde politika, psikoloji ve sosyoloji okurken bir anda müzik ve modellik kariyerine başlayan ardından da rotasını sinema dünyasına çeviren Sawayama’nın John Wick serisinde hangi karakteri canlandıracağı henüz açıklanmadı.

Serinin yönetmeni Chad Stahelski yaptığı açıklamada, “Rina’nın ilk uzun metrajlı filmi için John Wick: Chapter 4’u tercih etmesinden çok memnunum. Filme çok şey katacak inanılmaz bir yetenek.” açıklamasıyla bu kast tercihinden ne kadar memnun olduğunu dile getirdi. Bu yaz Fransa, Almanya ve Japonya’da çekimleri gerçekleşecek serinin dördüncü filminin ardından hemen beşinci filmin çekimleri başlayacak.

Yakında hikayesi ve filme dahil olan yeni isimlerle bol bol konuşacağımız John Wick serisinden gelecek haberleri yakından takipteyiz.