ringo starr favori the beatles şarkısını açıkladı

ringo starr favori the beatles şarkısını açıkladı


come together'mış


The Beatles’ın efsane davulcusu Ringo Starr, katıldığı Stephen Colbert‘in “Colbert Questionert”ta gelen “Hayatınızın sonuna kadar dinleyebileceğiniz tek bir şarkı olsaydı bu ne olurdu?” sorusuna verdiği yanıtla istemeden en sevdiği Beatles şarkısını öğrenmemize vesile oldu.

Bir saniye bile düşünmeden soruya tereddütsüz bir şekilde cevap veren Starr, “Birçok favorim var ancak bir tane seçmemi isterseniz ‘Come Together‘ hiç fena olmaz” yorumunu yaptı. En sevdiği şarkının Come Together olduğunu öğrendiğimiz Starr sözlerine “Şarkı grupla, şarkıyla ve John’un John olmasıyla mükemmel bir şekilde uyum sağlayarak ortaya çıktı. O anı sevdim.” diyerek devam ediyor.

Starr ayrıca, ölümden sonraki hayatla ilgili gelen soruya verdiği yanıtla öbür dünyaya ilişkin özgün yaklaşımını da bizlerle paylaşmış oldu. “Sanırım cennete gideceğiz. Cennet harika ama orada çok uzun süre kalamazsın, kendini yeniden toparlamalı ve son geldiğin zamanda uğraşmadığın tüm şeylerin hakkından gelmelisin.“ 80 yaşındaki Starr hayatının geri kalanını ise sadece iki kelimeyle açıklıyor; ”Harika olacak.”

Ringo Starr’ın iç dünyasına küçük bir yolculuk yaptığımız bölümün tamamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.