rockstar games müzik dünyasına el attı

rockstar games müzik dünyasına el attı


circoloco records


Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption serileriyle oyun dünyasının en büyük ve prestijli şirketlerinden biri olan Rockstar Games, geçtiğimiz yıllarda epey yakından takip ettiği müzik endüstrisiyle olan flörtünü bir adım yukarı taşıdı.

CircoLoco Records isimli bir plak şirketi kurduğunu duyuran Rockstar Games, şirketin ismini aynı zamanda projenin ortağı olan ve Ibiza’da 20 yıldan fazladır devam eden kült parti serisi CircoLoco’dan alıyor.Hali hazırda oyunlarında müzik kullanımıyla zaten her dönemin en başarılı örneklerini sunan, yetmezmiş gibi online versiyonuna Dixon, Black Madonna, Solomun ve Tale of Us gibi isimleri monte eden Rockstar, yeniliklerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

4 Haziran’da dijital olarak dinlemeye açılacak Monday Dreamin’ isimli EP ile resmi olarak hayatımıza girecek CircoLoco Records’ın bu EP’sinde Rampa ve Seth Troxler gibi isimler yer alıyor. Serinin ikinci EP’si de bir ay sonra yeni isimlerle birlikte gelecek. Zaten oyun dünyasının zirve noktalarından birinde yer alan Rockstar, FIFA’nın yıllardır hegemonya kurduğu “oyun dünyası ve müzik” temalı listenin zirvesine de yavaş yavaş tırmanacak gibi gözüküyor.