rugrats’in cgi teknolojisiyle yapılmış yeni versiyonundan ilk fragman

rugrats’in cgi teknolojisiyle yapılmış yeni versiyonundan ilk fragman


27 mayıs


90’ların Nickelodeon klasiklerinden biri olan Rugrats’in Paramount Pictures destekli CGI uyarlamasından ilk fragman geldi.

1991 ve 2004 yılları arasında yayınlanıp bir de uzun metrajlı bir filmle yolu beyaz perdeden geçen Rugrats, herhangi bir “90’larda çocuk olmak” başlığında karşınıza çıkması muhtemel çizgi filmlerden biri. Bir grup bebeğin başını soktuğu türlü türlü problemi çözmeye çalışmasını anlatan çizgi filmden geçtiğimiz yıllarda hakkında bir “live action” uyarlama geleceğine dair haberler bol bol konuşulmuştu.

Dizi konuşan bebekler hakkında olunca nasıl “live-action” olacağı büyük merak konusuydu ama galiba bu problem CGı ile ortadan kalkmış gözüküyor. Tommy (E.G. Daily), Chucky (Nancy Cartwright), Phil & Lil (Kath Soucie), Angelica (Cheryl Case) ve Susie (Cree Summer)’den oluşan bu bebe çetesinin orijinal seslendirme kadrosuyla dönmesi güzel bir artı.

Paramount+’ın geçtiğimiz Şubat ayında açıkladığı; Fraiser, Beavis and Butt Head ve The Fairy OddParents gibi yapımları geri döndürme parçasının bir uzantısı olan bu CGI Rugrats, 27 Mayıs’ta Paramount+ üzerinden izleyiciyle buluşacak. Dizinin fragmanı hemen aşağıda. Kaldırılmadan izleyin.