sharon van etten, epic albümünün 10. yaşını için kaydettiği albümle paylaştı

sharon van etten, epic albümünün 10. yaşını için kaydettiği albümle paylaştı


yanında bir de live albümle birlikte


Sharon Van Etten, 2010 çıkışlı albümü Epic’in 10. yıl dönümünü kutlamak için yeni yarısı cover yarısı da albümün yeniden kaydedilmiş versiyonundan  oluşan Epic Ten isimli albümünü paylaştı.

Sanatçının sadece 7 şarkı barındırdığı gerçeğini bir kenara koyarsak Ba Da Bing etiketiyle yayınlanan Epic Ten’de müzik dünyasının önde gelen isimlerinden IDLES, Justin Vernon, Aaron Dessner, Lucinda Williams, Fiona Apple, Courtney Barnett yer alıyor.

Daha önce albümle ilgili “Epic, benim için bir Ba Da Bing’de stajyerden müzisyene, solo sanatçıdan grup üyesine dönüştüğüm bir ev gibiydi. Genç ilham verici müzisyenlerden beni kanatları altına alan sanatçılara, turnede tanıştığım sanatçılardan genç yaşımdan beri hayran kaldığım sanatçılara buluşturan bu albümün onuncu yaşını kutlamak gerçekten inanılmaz mutlu edici.” açıklamasını yapmıştı.

Albümden bu zamana kadar IDLES ve Fiona Apple’ın seslendirdiği teklileri dinlemiştik. Bugün de bu albümün bonusu niteliğinde Epic Ten: Live from Zebulon isimli bir live albüm yayınlandı. Grammy ödüllü Emily Lazar tarafından kayıtları tamamlanan albümü hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.