st. vincent’ın müstakbel albümünden yeni bir video geldi

st. vincent’ın müstakbel albümünden yeni bir video geldi


down


Bu cuma yayınlanacak albümün merakla beklediğimiz St. Vincent, Daddy’s Home’un yayın öncesi muhtemelen son teklisi olan Down’ı videosuyla birlikte paylaştı.

14 Mayıs’ta Loma Vista Recording etiketiyle yayınlanacak albümüyle ilgili “Hayatımda muhtemelen her zamankinden daha fazla dinlediğim bu kayıtlara geri döndüm. 1971-76 yılları arasında New York’ta yapılan müzik, çiçek çocuklar sonrası hippi idealizmini denklemden çıkarıyor. Amerika’nın bir durgunluk içinde olduğu ama disko öncesi cesur, ham, kıpır kıpır nihilist dönem benim bu albümün hazırlık aşamasında en dikkatimi çeken dönem oldu. Göz alıcı bir zaman olmadığını biliyorum ama gerçekten his ve titreşimin şarkı ve hikayelerle buluşması gibiydi.” açıklamasıyla albümün temelini oluşturan konular hakkında bizi bilgilendirmişti.

Ayrıca albümdeki şarkılardan bazılarını cezaevindeki babasına gerçekleştirdiği ziyaretlerde kaleme aldığını da belirden Annie Clark, hem albüme ait şarkılar hem de o şarkılar için hazırladığı videolarda 70’ler estetiğini buram buram bizlere vermişti.

Jack Antonoff’la birlikte çalıştığı funk esintili Down şarkısını Bill Benz yönetmenliğinde bir videoyla paylaşan St. Vincent’a doymak için heyecanla cuma gününü bekliyoruz.