stranger things’ten “eleven” temalı kısa bir tanıtım videosu geldi

stranger things’ten “eleven” temalı kısa bir tanıtım videosu geldi


e yani?


Netflix’in en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things, uzun zamandır yeni haber almayı beklediğimiz yapımlar arasında. 4. ve final sezonuyla ekranlara veda edecek diziden çok da bir şey anlatmayan bir dakikalık bir video paylaşıldı.

En son 2020’nin Şubat ayında dizinin yeni sezonunun ilk bölümünün adını öğrendiğimiz Hellfire Club isimli bir fragman paylaşan Stranger Things ekibi, malum fragmanda bizleri Rusya’da bir hapishaneye götürüp öldüğünü sandığımız Jim Hopper ile bir kez daha buluşturmuştu. Ayrıca 18. yüzyılda İngiltere ve İrlanda’nın sosyetesinin oluşturduğu, kapalı kapılar ardında aldıkları kararlarla dünyanın dört bir yanına hükmetmeyi amaçlayan grupla aynı ismi taşıyan bölüm kafamızda soru işaretleri oluşturmayı başarmıştı.

Bu sefer bütün bu olayların başladığı hastanenin koridorları etrafında dolaştığımız ve doktorumuzun denek çocuklarla konuştuğu yeni video, “Eleven, are you listening?” cümlesiyle bitiyor. Bu videonun yakın zamanda daha detaylı bilgiler öğreneceğimiz yeni bir sürecin ilk adımı olduğunu düşünerek sizler aşağı alalım.