taika waititi korsan oluyor

taika waititi korsan oluyor


yakışır


Our Flag Means Death dizisinde yapımcı ve yönetmen olarak görev alan Taika Waititi, “bunlar bana yetmez ben bir de korsan olayım” diyerek dizinin oyuncu kadrosuna da katılıyor, hem de başrol olarak.

Our Flag Means Death, The Gentleman Pirate aka Efendi Korsan olarak tanınan Stede Bonnet‘in gerçek hayattaki maceralarından ilham alıyor. Dönemin burjuva sınıfından olan Bonnet’in, aristokratlar arasındaki konforlu hayatından feragat edip açık denizlerde macera peşinde koşacağı dizide, Waititi’yi efsane korsan Blackbeard aka Karasakal olarak göreceğiz.

Waititi’yi sakalla göreceğimiz için yaşadığımız heyecana dizinin yaratıcısı David Jenkins,”Karasakalımız bir efsane, bir sevgili, bir savaşçı, bir taktik dehası, bir şiirsel ruh ve biraz deli. Bu rolü yalnızca bir kişi oynayabilir o da harika Taika Waititi.” sözleriyle ortak oluyor.

Waititi’ye dizide “What We Do in the Shadows” ve HBO’nun “Flight of the Conchords“’ında birlikte çalıştığı Rhys Darby, Bonnet olarak eşlik edecek. Dizinin çekimleri muhtemelen Waititi’nin Thor: Love and Thunder filmi bittikten sonra başlayacak. Bu yılın sonlarına doğru harekete geçilirse Our Flag Means Death için olası tarih 2022’in ikinci yarısı gibi gözüküyor.