the kominsky method’un 3. sezon fragmanı yayında

the kominsky method’un 3. sezon fragmanı yayında


michael douglas ve morgan freeman karşı karşıya


Son iki sezonuyla oldukça olumlu eleştirilerle karşılaşan Chuck Lorre’un The Kominsky Method’u, üçüncü ve son sezonunun fragmanıyla Michael Douglas’ın canlandırdığı Sandy Kominsky’ı neler beklediğine dair ipuçları veriyor.

The Kominsky Method, artık yaşlı bir oyuncu olan Sandy Kominsky’ın yıllarca yer aldığı kamera önünden oyunculuk koçluğuna geçişindeki hikayelerini anlatıyor. Kominsky’e ilk iki sezonda eşlik eden Alan Arkin’in canlandırdığı en yakın arkadaşı Norman bu son sezonda yer almıyor ve Sandy, hayatın ve yaşlılığın getirdikleriyle o olmadan yüzleşmek zorunda kalıyor. Eski karısı Roz Volander’in de geri gelişiyle hayatı iyice karmaşıklaşan Sandy’yi bu sezonda para, ölüm, aşk, cinayet yani bildiğimiz sıradan şeyler bekliyor.

Netflix’in sevilen komedisinin üçüncü sezonunda Morgan Freeman ve Barry Levinson gibi bazı büyük isimler de yer alıyor. Dizide Douglas’a ayrıca Kathleen Turner, Sarah Bake, Paul Reiser, Douglas Edelstein, Emily Osment, Graham Rogers, Haley Joel Osment gibi isimler eşlik ediyor.

Altı bölümden oluşacak The Kominsky Method’un üçüncü ve son sezonu, 28 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak. Fragmanı ise hemen aşağıda.