timothée chalamet, yeni willy wonka filminin başrolünü kaptı

timothée chalamet, yeni willy wonka filminin başrolünü kaptı


hayırlı olsun


Hollywood’un kült yapımlarından Charlie’nin Çikolata Fabrikası filminin ana karakteri olan Willy Wonka’nın gençlik yılarına odaklanacak bir film üzerinde çalışıldığı bir sır değildi. Son birkaç yıldır ara ara gündeme gelen projenin hayata geçeceği kesinleşmiş ve başrol oyuncusu için arama çalışmaları başlamıştı.

Ryan Gosling, Donald Glover, Ezra Miller, Timothée Chalamet ve Tom Holland gibi isimlerin finale kaldığı bu aday kadrosunda rolü kapan isim Timothée Chalamet oldu. 2018’den bu yana somut yada basınla paylaşılan bir hamle göremediğimiz proje, başrol isminin belirlenmesiyle birlikte iyice hız kazanmış gözüküyor. Hali hazırda bir müzikal karakteri gibi olan Willy Wonka için şarkı söyleme ve dans etme yeteneklerini sergileyeceği açıklanan Chalamet’nin bu rolün altından nasıl kalkacağını görmek herkes içni ilginç bir deneyim olacak.

Warner Bros. ve Harry Potter filmlerinin yapımcısı olarak tanınan David Heyman’ın arkasında olduğu filmin yönetmenliğini, aynı zamanda senaryosunu da Simon Farnaby ile birlikte kaleme alan Paddington serisinin yönetmeni Paul King üstlenecek. Şimdilik isimsiz Willy Wonka filmi karakterin çocukluk ve gençlik yıllarına uzanıp. Karakterin nasıl bugünkü haline geldiğinin detaylarını bizlere gösterecek. Ayrıca film, Charlie Bucket karakterine yer verilmeyen ilk Willy Wonka filmi olacağı da kesinleşen bilgiler arasında.

17 Mart 2023‘te vizyona girmesi planlanan filmin hikayesinden şimdilik bir detay paylaşılmadı. Hollywood’un ajandası yoğun isimlerinden olan Timothée Chalamet’ye bakalım bu projede kim nasıl yardım edecek hep birlikte göreceğiz.