venom 2’den ilk fragman

venom 2’den ilk fragman


hem de yönetmen yorumuyla


2018 çıkışlı Venom serisinin devamı Venom: Let There Be Carnage’ın ilk uzun soluklu fragmanı yayınlandı.

17 Eylül’de gösterime girecek Venom: Let There Be Carnage, geçtiğimiz haftalarda yaz aylarından sonbahara ertelenerek “caba filmde bir sorun mu var?” diye düşündürtmüştü. Tam da bu yükselen seslerin ardından “iyiyiz ya biz” niteliğinde yaklaşık üç dakikalık bir fragman paylaşıldı. Venom 2’de de ilk filmde olduğu gibi Eddie Brock’u Tom Hardy canlandırırken, ona daha çok çizgi romanlardan aşina olduğumuz Carnage (kırmızı Venom) olarak Woody Harrelson eşlik ediyor. İlk Venom filmi yoğun alaylı eleştirilere maruz kalırken, 2018 Ekim’de dünya çapında 800 milyonluk bir hasılat elde etmeyi de başarmıştı.

Kelly Marcel tarafından kaleme alınan bol çatlamalı patlamalı senaryonun yönetmenliğini Andy Serkis üstlendi. Vizyona girecek filmler arasında Venom 2’den daha yüksek gişe hasılatı ihtimaline sahip pek fazla proje yok. Bu yüzden bu devam filmi Serkis’in, kendini satış rekorları kıran bir film yapımcısı olarak göstermesi için de önemli bir fırsat.

Michelle Williams, Reid Scott, Naomie Harris, Stephen Graham, Sean DelaneyLaurence Spellman ve Larry Olubamiwo gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Venom 2 fragmanı hemen aşağıda. Dilerseniz bu fragmanı bir de Andy Serkis yorumuyla daha detaylı bir şekilde izleyebilrisiniz.