yeni pet shop boys teklisi gelmiştir

yeni pet shop boys teklisi gelmiştir


Cricket wife


Modern dans müziği ve pop müziği arasındaki bağlantının en kült isimlerinden biri olan Pet Shop Boys, yeni teklisi “Cricket wife“ı paylaştı.

Bir pandemi ürünü olan ve 10 dakikalık uzunluğuyla dikkat çeken Cricket Wife,  Neil Tennant ve Chris Lowe ikilisinin yıllardır devam ettirdiği “Annual” isimli kitap projesini 2021 edisyonunu kutlamak için yayınlandı. Annually 2021 isimli 64 sayfalık kitap, isminden de tahmin edilebileceği üzere grubun her yıl neler yaptığını, o seneyi nasıl geçirdiğini anlatan önemli anların bir araya getirilmesinden oluşuyor.

Bu yıl karantina temalı bir kitap hazırlayan Tennant ve Lowe, grubun pandemi sürecinde nasıl hayatta kaldığını ve üretimine devam ettiğini fotoğraflarla birlikte detaylı bir şekilde anlatıyor. Cricket wife teklisinin yanında grubun eski şarkılarından West End girls’ün farklı bir versiyonunu daha paylaşan grup, Geçtiğimiz yıl New Order ile birlikte ortak turne duyurmuştu. Pandemiye kurban giden bu turnenin ilk fırsatta hayata geçtiğini görmek dileğiyle sizleri kült grubun yeni şarkısıyla baş başa bırakıyoruz.