zack snyder, amy adams’ın başrolünde olduğu bir “the wrestler” çekmek istiyor

zack snyder, amy adams’ın başrolünde olduğu bir “the wrestler” çekmek istiyor


uygundur çekilsin


Geçtiğimiz bir iki yılın en popüler yönetmenlerinden biri olan ama bunu çektiği filmin kalitesiyle değil de çekim süreci ve sonrasında yaşananlarla başaran Zack Snyder, yeni bir film fikriyle karşımızda.

Darren Aronofsky’nin yönetmen koltuğunda oturduğu 2008 yapımı The Wrestler filminin bir kadın başrole sahip versiyonunu çekmek istediğini açıklayan Snyder, bu rol için de aklındaki ismin Amy Adams olduğunu paylaştı. Mickey Rourke, Ernest Miller, Marisa Tomei ve Evan Rachel Wood gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı film, hem Altın Aslan gibi önemli bir ödül kazanmıştı hem de kariyeri bitme noktasına gelen Mickey Rouke’un ikinci baharını yaşamasına fırsat vermişti.

The Telegraph’a konuşan Snyder, orijinal filmin tamamen aynısının kadın başrole sahip versiyonunu yapmak yerine hikayede küçük değişiklikler yapmak istediğini paylaştı. Orijinal filmde en iyi günlerinden çok uzakta bir güreşçinin tekrar kazanan tarafta olmak için verdiği mücadeleyi izlerken bu filmde insanın vücudunun sınırlarını zorlaması üzerine bir tema düşündüğünü açıkladı. Snyder’ın “Oldukça iyi bir vücuda sahip olan ve bazı vücut geliştirme yarışmalarının ardından steroid ve hormonlarla dolu bir tavşan deliğine düşen orta batılı bir ev hanımı hakkında” diyerek detaylandırdığı projesi fitness ve aile arasında bir yarışma haline gelen ve kahramanımızın tüm parasını takviyeler, diyetler, ilaçlar, eğitmenler ve diğer şeyler için harcaması sonucu ailesini kaybetmesiyle sonuçlanacak bir hikayeye sahip olacak. “Peki neden Amy Adams?” sorusuna da hazırlıklı olan Zack Snyder, “Böylesine fiziki dayanıklılık ve kendini adama gerektiren bir rolü sadece onun gibi kendisini zorlamayı seven birisinin yapabileceğini düşünüyorum.” cevabını verdi.

Dışarıdan her şeyin gayet güzel duyulduğu proje bakalım hem Amy Adams’tan hem de doğru yapımcılardan olumlu geri dönüş alabilecek mi? Warner Bros. ile yaşadığı zorlu “Justice Leauge” savaşından hayatta kalmayı başaran yönetmenin önümüzdeki projelerini merakla bekliyoruz.