a quiet place serisinin üçüncü filmi 2023’te vizyona girecek

a quiet place serisinin üçüncü filmi 2023’te vizyona girecek


tebrik ederiz


28 Mayıs’ta ABD’de vizyona giren ve pandemi döneminin en çok izlenen filmi ünvanını kazanan A Quiet Place serisinin son halkası olacağını tahmin ettiğimiz üçüncü filmin vizyon tarihi açıklandı. Filmin popülaritesinden ödün vermek istemeyen Paramount, arayı fazla açmadan 31 Mart 2023’te filmin izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Son yılların en popüler korku yapımlarından birine dönüşen ve John Krasinski’nin ilk yönetmenlik denemesi olan A Quiet Place, geçtiğimiz ay vizyona giren ikinci filmde aynı ilk filmde olduğu gibi başrolü Emily Blunt ve ona bu filmde dahil olan Cillian Murphy’le izleyenlerden olumlu yorumlar almayı başarmıştı. Bir süredir sinema dünyasını epey meşgul eden serinin üçüncü halkası için daha önce Mud and Loving gibi filmleri yöneten Jeff Nichols ile el sıkışıldı. Filmin senaryo ve yönetmenliğinden sorumlu olacak Nichols’a serinin yaratıcısı John Krasinski, yapımcı ve danışman göreviyle eşlik edecek.

Emily Blunt’ı bir kez daha başrolde göreceğimiz serinin ikinci filminde Blunt’ın yardımcı pilotluğunu Cillian Murphy üstlenmişti. Genç oyuncular Millicent Simmonds ve Noah Jupe’a Djimon Hounsou ve Wayne Duvall gibi isimleri eşlik ettiği kadrodan üçüncü filme kimler transfer olacak hep birlikte göreceğiz.