amazon, good omens’ın ikinci sezonu için yeşil ışık yaktı

amazon, good omens’ın ikinci sezonu için yeşil ışık yaktı


sar oradan bir sezon daha


Neil Gaiman’ın Terry Pratchett ile birlikte kaleme aldığı Amazon’un ilk sezonuyla beğeni toplayan dizisi Good Omens, ikinci sezon için onay aldı.

2018’de kıyametten hemen önce, insanlığın yargılanması ve dünyanın sonu fikrinden pek hazzetmeyen Aziraphale ve Crowley adlı iki iblisin hikayesini anlatan Good Omens; başrollerindeki Michael Sheen ve David Tennant ile ölüm, kıyamet, şeytan, melek vb. kavramları merkezine alıp bunlara mizah penceresinden bakıyor.

Bir dönem Terry Gilliam’ın da beyazperdeye uyarlamak için girişimde bulunduğu Good Omens; Neil Gaiman’ın Lucifer ve American Gods’tan sonra ekranlara uyarlanacak üçüncü projesi. Sheen ve Tennant’ın yanı sıra Jon Hamm, Ilan Galkoff ve Sam Tylor Buck gibi isimleri de izlediğimiz ilk sezonuyla beğeni kazanan dizinin yeni sezonu da eminiz sürpriz isimleri kadrosunda barındıracak.

İkinci sezonun çekimleri bu yıl İskoçya’da başlayacak Good Omens, yeni sezonda orijinal kaynak materyalin ötesine geçen hikayeleri anlatacak. Aziraphale ve Crowley, aldıkları beklenmedik bir haber ile Londra’daki ölümlüler arasındaki yaşamlarına geri dönmeye hazırlanırken Amazon Studios’la genel bir anlaşması olan Gaiman, baş yapımcı olarak projenin başında yer alacak. Serinin yönetmenliğe geri dönecek olan Douglas Mackinnon’la bir sezon daha izleyeceğimiz Good Omens’ın yayın tarihi hakkında konuşmak için şimdilik biraz erken.