andrew garfield ve daisy edgar-jones, “under the banner of heaven”da buluşuyor

andrew garfield ve daisy edgar-jones, “under the banner of heaven”da buluşuyor


hayırlı olsun


Sosyal medyanın geçtiğimiz yıl konuşa konuşa bitiremediği Normal People dizisiyle yıldızı parlayan Daisy Edgar-Jones ve Andrew Garfield, FX dizisi Under the Banner of Heaven için bir araya geliyor.

Milk ile 2009 yılında En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar ödülü kazanan Dustin Lance Black’in yaratıcılığını üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda ise Hell or High Water’dan tanıdığımız yönetmeni David Mackenzie yer alacak.

FX ile aynı anda Hulu’da da yayınlanacak dizi, Jon Krakauer’ın aynı isimli romanından televizyona uyarlanacak. Korkunç bir cinayet vakasına atandıktan sonra inancı test edilen dindar bir dedektifin hikayesine odaklanacak yapım, Utah’ta yaşayan saygın bir ailenin mormon bağlarına ve devlete olan güvensizliği etrafında şekillenecek.

Mainstream, The Eyes of Tammy Faye, Tick, Tick… Boom’da izleyeceğimiz Andrew Garfield dizide Mormon olarak da bilinen kiliseye ve ailesine bağlı büyüklerinden Pyre karakteriyle karşımıza çıkacak. Cinayet davasının detaylarını öğrendikçe içinde bulunduğu sistemi ve kuralları sorgulamaya başlayacak Pyre’in karşısında Daisy Edgar-Jones ise cinayete kurban giden inançlı bir genç olan Brenda’ya hayat verecek.

Dustin Lance Black ve Ron Howard ikilisinin yaklaşık on yıldır üzerinde çalıştığı projenin yapımcıları arasına bu ikiliye Jason Bateman, Brian Gazer ve David Mackenzie gibi isimler eşlik edecek.