anne hathaway, tahar rahim, marisa tomei “she came to me” de buluşuyor

anne hathaway, tahar rahim, marisa tomei “she came to me” de buluşuyor


bu kadro can yakar


Maggie’s Plan, The Private Lives of Pippa Lee, Angela ve Personal Velocity gibi filmleriyle tanıdığımız ve daha çok romantik komedi türlerinde işler  ortaya koyan Rebecca Miller’ın yeni filmi She Came To Me’nin heyecan verici kadrosu paylaşıldı. İlk başta Nicole Kidman, Steve Carell ve Amy Schumer’ın filmde rol alacağı konuşulurken resmileşen kadro açıkçası bizi daha mutlu etti.

Les Misérables filmiyle Oscar kazanan Anne Hathaway, Avrupa sinemasının başarılı isimlerinden Tahar Rahim ve My Cousin Vinny ile Oscar heykelciğini evine götüren Marisa Tomei’yi bir araya getiren She Came to Me’nin yıldızları bu isimlerle de bitmiyor. Bu üç isme Cold War ve Damien Chazelle imzalı Netflix dizisi The Eddy’de yıldızı parlayan Joanna Kulig ve 80’li yıllara damgasını vuran Ferris Bueller’s Day Off filmiyle tanınan Matthew Broderick eşlik edecek.

Arkasında New York manzarasıyla izleyeceğimiz romantik film, iç içe geçen bir aşk hikayesini anlatacak. Yoğun çalışma temposundan bezmiş bir besteci, tek gecelik ilişkiden sonra yazma tutkusunu yeniden keşfeder. Diğer tarafta yetenekli genç bir çift, ebeveynlerine aşklarının sonsuza kadar sürebilecek bir şey olduğunu kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu iki hikayenin yanında bir de her şeye sahip olan ama aşkı arayan bir kadının aşkı hiç beklemediği bir yerde bulmasını izleyeceğimiz film, ödül sezonunda ismini anma potansiyeliyle parıl parıl parlıyor.

Filmin müziklerini ise The Grand Budapest Hotel ve The Shape of Water için bestelediği müziklerle Oscar kazanan, ayrıca The King’s Speech, Fantastic Mr. Fox, The Queen, The Imitation Game, Isle of Dogs gibi büyük yapımların müziklerine de imza başarılı besteci Alexandre Desplat besteleyecek.

Henüz yeni netleşen kadrosuyla prodüksiyon çalışmalarına başlayan filmin vizyon tarihine dair bir açıklama yok ama She Came To Me için en iyi ihtimal önümüzdeki senenin ikinci yarısı gibi gözüküyor.