bill skarsgård john wick 4’ün oyuncu kadrosuna dahil oldu

bill skarsgård john wick 4’ün oyuncu kadrosuna dahil oldu


pennywise geldi, hoş geldi


Keanu Reeves’in yine bir kez daha bütün dünyaya tek başına meydan okuyacağı John Wick serisinin dördüncü filminde başrolde Reeves’e Rina Sawayama’nın eşlik edeceğini öğrenmiştik. Filmden gelen yeni haberlere göre Skarsgård ailesinin en küçükü Bill Skarsgård, filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Geçtiğimiz hafta Donnie Yen’i filmde izleyeceğimiz açıklandıktan sonra kadronun en taze üyesi olan Bill Skarsgard’ın seride hangi karaktere hayat vereceği henüz paylaşılmadı. Beyaz perdenin çalışkan isimlerinden Bill Skarsgard, son olarak Tom Holland’la birlikte The Devil All the Time’da rol aldı. Bu yaz içinde de Nine Days, Naked Singularity ve Emperor gibi yapımlarda karşımıza çıkacak genç oyuncu, aksiyon filmlerine yavaşan giriş yapıyor.

Hikayesi ve vizyon tarihi gibi önemli detayların şimdilik saklı tutulduğu John Wick, köpeğini öldüren adamdan intikam almak için geri döndüğü yer altı dünyasında yine bu karanlık dünyanın en büyük liderlerine kafa tutmaya hazır gibi gözüküyor. Bir yandan Matrix serisininin de dördüncü filmi üzerinde çalışan Keanu Reeves hakkında yakın zamanda daha bol bol haber duyacağız gibi gözüküyor.