billie eilish’in yeni teklisi videosuyla birlikte geldi

billie eilish’in yeni teklisi videosuyla birlikte geldi


lost cause


Billie Eilish’in, 30 Temmuz’da yayınlanacak yeni albümü Happier Than Ever’ın ikinci teklisi Lost Cause, videosuyla birlikte geldi.

Yenilenen imajıyla bize bambaşka bir Billie Eilish’in yolda olduğunun mesajını veren genç yıldız, albümden paylaştığı ilk teklisi Your Power ile bu değişimin ilk işaretlerini vermişti. Lost Cause isimli yeni teklisiyle bir anlığına bizi ilk albümü dönemine götüren Eilish, yönetmenliğini kendisinin üstlendiği bir videoyla eş dost arkadaş herkesi kamera karşısına toplamış.

Albümde yer alacak bütün şarkıların sözü ve müziğini yine Grammy ödüllü abisi Finneas ile birlikte kaydeden Eilish, albüm hakkında “Albüm pandemi döneminde kaydedildi ama bu sıkıntı ürünü bir albüm değil. Sadece her şey böyle olması gerekiyormuş. Bu albümde yeni öğrendiğim bir iki numara var ve bunları kullanmaktan çok memnunum” açıklaması yapmıştı. Happier Than Ever için “Şu ana kadar ürettiğim en sevdiğim şey” yorumunu yapacak kadar da işinin arkasında duran Eilish’in yeni teklisini videosuyla birlikte aşağı bıraktık.