borderlands setinden cate blanchett’in karakterine ait ilk fotoğraf geldi

borderlands setinden cate blanchett’in karakterine ait ilk fotoğraf geldi


teşekkürler jamie lee curtis


Oyun dünyasının popüler serilerinden diyebileceğimiz Borderlands’in beyaz perdeye uyarlaması, hem kadrosu hem de vadettiği hikayesiyle bir süredir radarımızda olan bir proje. Uzun zamandır prodüksiyon aşamasında olan filmin çekimlerinin başladığını geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Setten paylaşılan ilk karakter fotoğrafıyla filmin başrol karakterlerinden birini kısmen de olsa görmüş olduk.

Son yılların popüler trendi olan oyunları filmleştirme akımının son örneklerinden biri olan Borderlands’in yönetmen koltuğunda Eli Roth yer alıyor. Chernobyl dizisinin senaristi olan Craig Mazin’in senaryosunu kaleme alacağı yapımda Kevin Hart, günümüzden epey ileri bir zaman diliminde geçecek filmde gelişmiş bir uzaylı teknolojisini koruyan bir kasayı çalmak için Pandora gezegenine giden paralı asker Roland’ı karakterine hayat verecek. Cate Blanchett ise filmin ana karakterinden biri olan Lilith’i canlandıracak. Édgar Ramírez’in canlandırdığı Atlas karakterinin kaybolan kızını bulmak için tuttuğu Lilith, Borderlands evreninin en belalı ödül avcılarından biri olarak karşımıza çıkacak.

Filmde Dr. Patricia Tannis karakterine hayat verecek Jamie Lee Curtis, Instagram hesabından yaptığı “Queen of EVERYTHING” açıklamalı fotoğraf ile Blanchett’ın hayat verdiği Lilith’i ilk defa yakından görmemizi sağladı. Fotoğrafta karakterin detayları belli olmasa da filmin çekim aşamasının son sürat devam ettiğini söyleyebiliriz.

The Girl on the TrainThank You for Your ServiceThe Devil All the TimeHillbilly Elegy ve Swallow gibi yapımlarda yer alan Haley Bennet’ın yanı sıra Jack Black de Claptrap isimli bir robota sesiyle hayat verecek.

2022’nin ilk yarısı bitmeden vizyonda olacak filmden şöyle iştah kabartan yeni fotoğrafları merakla bekliyoruz.