bryan cranston ve annette bening, aynı filmde buluşuyor

bryan cranston ve annette bening, aynı filmde buluşuyor


jerry and marge go large


Beyaz perdenin iki veteran ismi Bryan Cranston ile Annette Bening, The Devil Wears Prada ve Marley and Me gibi filmlerinden hatırladığımı David Frankel’ın yöneteceği Jerry and Marge Go Large isimli film için buluşuyor.

Senaryosunu Wild Hogs filminin senaristi Brad Copeland’in gerçek bir hikayeden esinlenerek yazdığı film, streaming yarışına girmekten geç kalan Paramount’un Paramount+ isimli platformunun ilk özel içerikli yapımlardan biri olarak da dikkat çekiyor.

Emekli bir çiftin başından geçen ilginç hikayeyi anlatacak Jerry and Marge Go Large isimli filmde, Jerry Selbee’nin Massachusetts piyangosunda matematiksel bir boşluk olduğunu fark etmesi üzerine karısı Marge’ın da desteğiyle 27 milyon dolar kazanmasını ve kazandığı bütün parayı da yaşadıkları küçük kasabayı tekrar canlandırmak için kullanmalarının öyküsünü izleyeceğiz.

Henüz yan rollerde yer alacak isimler ve vizyon tarihi gibi detayların açıklanmadığı filmin çekimlerine temmuz ayında Gürcistan’da başlanacak. Konusuyla ilgi çekici bir hikaye vadeden filmin akıbetini merakla bekliyoruz.