conan o’brian, son programıyla gece kuşağına veda etti

conan o’brian, son programıyla gece kuşağına veda etti


sil gözünün yaşlarını...


Geçtiğimiz 11 yıldır TBS kanalında Conan isimli programı sunan, ondan önce de 16 yıl boyunca Late Night with Conan O’Brien ile ABD televizyonlarında gece kuşağının nabzını tutan Conan O’Brien, son programıyla Conan isimli gece kuşağı programına veda etti.

2020’nin sonlarında veda haberini bizlerle paylaşan Conan O’Brien, malum şartlar sebebiyle bir süredir sanal olarak gerçekleştirdiği programını bu hafta yayınlanan son bölümüyle rafa kaldıran O’Brien, yoluna HBO Max’te yayınlanmaya yeni programıyla devam edecek. Net yayın tarihi açıklanmasa da önümüzdeki sezon sonbaharda başlayacağını tahmin ettiğimiz şimdilik isimsiz program, O’Brien’ın açıklamalarına göre haftalık olarak yayınlanacak ve klasik talk show formatından farklı olacak.

Bir yandan da TBS için “Conan Without Borders” isimli programına devam edecek başarımı sunucuyu geçtiğimiz hafta yayınlanan son programında yine ünlü dostları yalnız bırakmadı. Duygusal bir konuşmayla az sayıda seyirci karşısında programa başlayan Conan O’Brien’a son haftasına Will Farrell, Jack Black, Homer Simpsons, Dana Carvey ve Nick Offerman gibi isimler eşlik etti.

Sonbaharda güzel haberlerle tekrar televizyona dönmesini umduğumuz O’Brien’ın veda konuşması ve son misafirleriyle olan sohbetini aşağıda bulabilirsiniz.