creed 3’ün kötü adamı jonathan majors olacak

creed 3’ün kötü adamı jonathan majors olacak


23 kasım 2022


Creed serisiyle günümüze başarıyla taşınan Creed ve Balboa hikayesinin üçüncü filmi, bir süredir geliştirme aşamasındaydı. Yönetmenliğini bizzat filmin başrolünde izlediğimiz Michael B. Jordan’ın yapacağı Creed 3‘ün kötü adamı belli oldu.

Ryan Coogler’ın yönettiği ilk filmle büyük başarı yakalayan seri, Steven Caple Jr. imzalı ikinci filmle ise biraz “eh işte” şeklinde seyretmeye başlamıştı. Jordan’ın hem ilk yönetmenlik denemesi hem de serinin sallantıya uğrayan imajını düzeltmesi için iyi bir fırsat.

Sylvester Stallone’un Rocky Balboa karakteriyle tekrar karşımıza çıkıp çıkmayacağı belli olmayan ama Tessa Thompson ve Phylicia Rashad’ın aynı rolleriyle karşımıza çıkacağı filmden yeni bir haber geldi. Son olarak HBO’nun iyi yorumlar alan serisi Lovecraft Country’de başrolde yer alan, geçtiğimiz festival sezonunun popüler yapımlarından The Last Black Man in San Francisco ve Spike Lee’nin Da 5 Bloods’ı gibi filmlerde karşımıza çıkan Jonathan Majors, serinin şimdilik son halkasında Adonis Johnson Creed’in büyük düşmanı olacak.

Vizyon tarihi 23 Kasım 2022 olarak açıklanan filmden yakın zamanda yeni ve büyük bir haber beklediğimizi söylemek yalan olur.