david duchovny’nin üçüncü albümü, 20 ağustos’ta geliyor

david duchovny’nin üçüncü albümü, 20 ağustos’ta geliyor


hadi hayırlısı


The X-Files ve Californication gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle televizyon tarihine geçen David Duchovny, müzisyen kimliği çok bilinmeyen ünlü isimlerden. Zaman zaman ön plana çıkardığı sahne personasında yeni perdeye geçen Duchovny, yeni albümü Gestureland’i duyurdu.

Colin Lee, Pat McCusker, Mitchell Stewart, Keenan O’Meara ve Davis Rowan’dan oluşan ekibiyle tekrar birleşen Fox Mulder aka David Duchovny, son olarak 2018 çıkışlı Every Third Thought’u dinleyiciyle paylaşmıştı. Bir karantina albümü olan Gestureland, 12 şarkıdan oluşuyor ve geçtiğimiz yılın Şubat ayında New York’taki Outlier Studio’da kaydedilmiş.

20 Ağustos’ta yayınlanacak Gestureland’in kayıt süreciyle ilgili konuşan başarılı oyuncu, “Albüm, üç yıllık şarkı yazım sürecinin bir meyvesi ve bu süre, bizim bir grup haline gelmemizde önemli bir rol oynadı. Bu yüzden burada göründüğünden daha güçlü bir derin iş birliği unsuru var. Şarkılar açıkça günümüz hayatından ve sorunlarından ilham alıyor ama onları evrensel hale getirmeyi umuyor.”

Layin’ On The Tracks isimli ilk teklisini hemen şimdi dinleyebileceğimiz albümün şarkı listesini de aşağıda bulabilirsiniz.

Gestureland Tracklist:
01. Nights Are Harder These Days
02. Holding Patterns
03. Chapter and Verse
04. Everything Is Noise
05. Stay Until
06. Tessera
07. Layin’ On The Tracks
08. Playing At The Same Dream
09. Call Me When You Land
10. Mind Of Winter
11. Pacific Coast Highway
12. Sea Of Tranquility