diana ross’un 15 yıl aradan sonra gelecek albümünden ilk tekli

diana ross’un 15 yıl aradan sonra gelecek albümünden ilk tekli


thank you


Müzik dünyasında ikon olarak bahsedilen ve bunu da hak eden nadir isimlerden biri olan Diana Ross’un 15 yıl aradan sonra yayınlanacak ilk albümü Thank You’ya adını veren tekli bugün itibariyle yayında.

Elektronik müzik hayatımıza girene kadar, müziğin analog enstrümanlarla yapıldığı dönemde belki de “dans müziği” denince akla gelen üç isimden biri olan Diana Ross, The Supremes grubuyla adını milyonlara duyurduktan sonra 70’li yıllarda disko müziği yükselişiyle dünyanın en popüler sanatçılarının başında geliyordu. 70’li yıllarda sayısız liste başı şarkı ve döneme damgasını vuran hit’in ardından house müzik prodüktörleriyle kariyerinde yeni bir döneme giren ikon isim, geçtiğimiz 20 yılda stüdyolardan uzaklaşmış sadece eski şarkılarını seslendirdiği canlı performanslarıyla karşımıza geliyordu.

Yeni albüm haberini açıkçası sürprizle karşıladığımız Diana Ross, tam tarih vermese de sonbaharda Decca Records/Universal Music Group etiketiyle yayınlanacak Thank You isimli albümünde geniş bir prodüktör ekibiyle çalışmış. Tayla Parx, Jimmy Napes, Prince Charlez, Troy Miller, Amy Wadge, Neff-U ve Jack Antonoff gibi geniş bir kadronun arkasında yer aldığı Ross; albümle ilgili “Bu şarkılar size takdir ve sevgiyle dolu armağanımdır. Bu zamanda bu muhteşem müziği kaydetme fırsatına sahip olduğum için sonsuza dek minnettarım.” açıklamasını yaptı.

İkon ismin 15 yıl aradan sonra yayınlayacağı yeni albümünün şarkı listesi ve ilk teklisini hemen aşağıdan bulabilirsiniz.

01. Thank You
02. If the World Just Danced
03. All Is Well
04. In Your Heart
05. Just in Case
06. The Answers Always Love
07. Let’s Do It
08. I Still Believe
09. Count on Me
10. Tomorrow
11. Beautiful Love
12. Time to Call
13. Come Together