dj seinfeld, yeni albümünü bir tekli ile duyurdu

dj seinfeld, yeni albümünü bir tekli ile duyurdu


mirrors geliyor, hoş geliyor


Bakkal tekno modası Türkiye’yi ve dünyayı ele geçirmeden önce, elektronik müzik dünyasının en taze trendi olan “lo-fi house“un öncü isimlerinden Armand Jakobsson aka DJ Seinfeld, yeni albümü Mirrors’ı duyurdu.

Kalitenin ve vizyonun kesişim kümesi Ninja Tune etiketiyle yayınlanacak Mirrors, DJ Seinfeld’in 2017 çıkışlı ilk albümünden sonraki Time Spent Away From You albümünden sonraki ikinci albüm çalışması olacak. Lo-fi house günlerinden uzakta, daha günümüz “sound”una yakın bir prodüksiyon tercihiyle ince ince işlenmiş gibi gözüküyor.

Bunu nereden mi biliyoruz? Tabii ki de albümden paylaşılan ilk tekli U Already Know sayesinde. İsmini ünlü yazar Cortázar’ın “You were always my mirror, to see myself I had to look at you” cümlesinden alan albümü hakkında konuşan Jakobsson, “Bu albümde, insanları müziğime ilk etapta çeken ham duygusallığı korumak istedim, ama aynı zamanda bir “producer” olarak farklı ve daha iyi bir kalitede bir şeyler üretmek de istiyordum. Zorlu bir süreç oldu ama albüm, şu anda bir yapımcı ve insan olarak nerede olduğumun gerçek bir ifadesi.” açıklamasını yaptı.

3 Eylül’de yayınlanacak ve merakla beklediğimiz albümün ilk teklisi U Already Know hemen aşağıda.

Tracklist:

01. She Loves Me
02. Walking With Ur Smile
03. U Already Know
04. The Right Place (feat. Teira)
05. Home Calling
06. These Things Will Come To Be
07. Tell Me One More Time
08. Someday
09. I Feel Better
10. Song For The Lonely