doja cat, yeni müzik videosunda grimes’ı ağırlıyor

doja cat, yeni müzik videosunda grimes’ı ağırlıyor


albüm 25 haziran'da


25 Haziran’da yayınlanacak Planet Her isimli albümünün detaylarını geçtiğimiz hafta paylaşan Doja Cat, albümden Need To Know şarkısı için hazırlanan müzik videosunu paylaştı.

TikTok sağ olsun Say So şarkısını her yerde duyduğumuz, ondan önce Juicy ve Mooo! gibi şarkıları için çektiği videolarla internet dünyasının popüler isimlerinden olan Doja Cat, 2019 çıkışlı Hot Pink albümüyle “hot girl summer” akımının soundtrack’i haline gelmişti. SZA ile kaydettiği “Kiss Me More” ile yeni albüme dair merakımızı cezbeden Doja Cat, geçtiğimiz hafta yayınladığı albümün şarkı listesinde ismini göremediğimiz ama videosunda izlediğimiz Grimes’ın başrolünde yer aldığı bir video ile karşımızda.

SZA’nın yanı sıra Ariana Grande, The Weeknd ve J.I.D. gibi isimlerle tamamlanacak 14 şarkılık albümün kapak fotoğrafı da kült fotoğrafçı David LaChappelle’e ait olduğunu hatırlatalım.

Miles Cable & AJ Favicchio ikilisinin yönetmenliğini üstlendiği Avatar mavisi tadında ve bilim kurgu pornosu gibi gözüken müzik videosu hemen aşağıda.