gossip girl’ün yeniden çevriminden ilk uzun soluklu fragmanı

gossip girl’ün yeniden çevriminden ilk uzun soluklu fragmanı


8 temmuz'da başlıyor


HBO’nun merakla beklenen yeni Gossip Girl dizisinden karakterleri ve hikayeyi daha iyi kavramamızı sağlayan bir fragman paylaşıldı.

8 Temmuz’da ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak yeni Gossip Girl’ün arkasında Josh Schwartz, Stephanie Savage ve Joshua Safran gibi orijinal dizinin de arkasındaki yaratıcı ekip yer alıyor. 2021 model Gossip Girl; dizinin orijinal kadrosunda yer alan Serena, Blair, Chuch, Nate, Dan’in maceralarından sekiz sene sonrasında yeni nesil kolej tayfanın maceralarını anlatacak. New York özel okul gençlerinin asla bağ kuramayacağımız dertleriye kah ağlayıp kah güleceğimiz dizi, aynı zamanda sosyal medyanın ve New York’un aradan geçen yıllarda ne kadar değiştiğine de değinecek.

Orijinal yapımdan sadece Kristen Bell’in hikaye anlatıcısı olarak yer alacağı dizide yeni nesil dedikoducularımıza Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Adam Chanler-Berat, Zion Moreno, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay’dan oluşan bir ekip hayat veriyor.

Bu sefer sadece televizyonu değil aynı zamanda sosyal medyayı da fethetmeye hazırlanan Gossip Girl’ün yeni fragmanı hemen aşağıda.