he-man evreninin netflix’e taşındığı masters of the universe: revelation’dan ilk fragman

he-man evreninin netflix’e taşındığı masters of the universe: revelation’dan ilk fragman


23 temmuz'u not alalım


90’lı yıllarda Amerikan bağımsız sinemasının önemli isimleri arasında yer alan Kevin Smith; Clerks, Dogma, Jay and Silent Bob ve Chasing Amy gibi filmleriyle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Smith’in geçtiğimiz yılın başında animasyon olarak yorumlayacağını açıkladığı He-Man projesi Masters of the Universe: Revelation’dan ilk fragman geldi.

Netflix üzerinden yayınlanacak ve Titrek, Atılgan Hayvan Adam, Çene, İskeletor, Orco gibi karakterleriyle meşhur olan çizgi seri, bir nostalji tufanı olmasının yanı sıra seslendirme kadrosuyla da dikkat çekiyor.

He-Man evreninin çözülmemiş sırlarını aydınlatacak çizgi dizide Star Wars evreninin Luke Skywalker’ı Mark Hamill’i Skeletor, punk dünyasının en kalın boyunlu ismi Henry Rollins’i Tri-Klops, Prince Adam aka He-Man’i, The Vampire Diaries ve Supergirl gibi yapımlardan hatırladığımız Chris Wood, Game of Thrones’un Cersei Lannister’ı Lena Headey ve Sir Davos Seaworth’ü Liam Cunningham ikilisi; Evil-Lyn ve Man-At-Arms’a sesiyle hayat verecek.

He-Man: Eternity Wars’un yazarı ve Mattel yapımcılarından Rob David’in de yaratıcı ekibinde yer alacağı projeden paylaşılan ilk fragmanda Büyücü ve İskeletor arasındaki Grayskull Kalesi üzerine bir sohbeti ile başlıyor. Ardından ikonik kafatası suratlı kötü adamımızın ekrana girmesiyle fragman hareketlenmeye devam ediyor.

23 Temmuz’da başlayacak Kainatın Hâkimleri: Keşif ya da Masters of the Universe: Revelation’dan paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.