jessica chastain ve andrew garfield’lı the eyes of tammy faye’den ilk fotoğraflar

jessica chastain ve andrew garfield’lı the eyes of tammy faye’den ilk fotoğraflar


gerçek bir hikayeden beyaz perdeye


Başrollerinde Jessica Chastain ve Andrew Garfield’ın yer alacağı açıklanan ama 2019’dan beri haber alamadığımız The Eyes Of Tammy Faye filminden ilk görseller paylaşıldı.

2000 yılında The Eyes Of Tammy Faye isimli bir belgesele de konu olan Tammy Faye Bakker Messner ve kocası Jim Bakker, Hristiyanlığı televizyon üzerinden yaymaya çalışan ve kendilerini televangelist olarak nitelendirilen televizyon karakterleri arasında ABD’nin en ünlü çiftlerinden biri.

Tammy Faye Bakker Messner ve Jim Bakker’ın yükseliş ve gözden kayboluş hikayesini anlatacak film, henüz çocuk denilebilecek yaşta evlendiği kocası ile birlikte Hristiyanlıkta mezhep farkı gözetmeyen bir sistemi tanıtarak insanların dikkatini çekmişti. 70’ler ve 80’lerde televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en büyük Hristiyanlık yayın ağını kuran Tammy Faye, bu yayın ağında sadece fikirleri ve öğretileriyle değil; uzun kirpikleri, söylediği şarkılar ve bol mesaj kaygılı sözleriyle bir ikon haline gelmişti.

Garfield ve Chastain’in başrollerinde yer alacağı filmin yönetmen koltuğunda The Big Sick, Michael & Michael Have Issues, You’re Whole gibi yapımların arkasındaki Michael Showalter yer alacak. Senaryoda ise Nurse Jackie, The Affair, Dead To Me gibi yapımlardan tanıdığımız Abe Sylvia’nın imzası bulunacak.

Vizyon tarihine dair henüz bir detay paylaşılmayan filmden paylaşılan ilk görsellerle sizi baş başa bırakalım.