jessica chastain ve andrew garfield’lı the eyes of tammy faye’den ilk fragman

jessica chastain ve andrew garfield’lı the eyes of tammy faye’den ilk fragman


17 eylül'de vizyonda


Geçtiğimiz hafta ilk karelerini gördüğümüz The Eyes Of Tammy Faye filminden arayı çok açmadan ilk fragman da paylaşıldı. Gerçek bir hikayeden beyaz perdeye aktarılan filmin başrollerinde Jessica Chastain ve Andrew Garfield yer alıyor.

2000 yılında The Eyes Of Tammy Faye isimli bir belgesele de konu olan Tammy Faye Bakker Messner ve kocası Jim Bakker’ın büyük oynayıp büyük kaybettiği hayat öyküsünü izleyeceğimiz film, ABD’de bir dönem  epey popüler olan Hristiyanlığı televizyon üzerinden yaymaya çalışan “televangelist”lerin en popüler çiftinin gerçek hikayesini anlatacak.

Tammy Faye Bakker Messner ve Jim Bakker’ın yükseliş ve gözden kayboluş hikayesinin detaylarını derinlemesine işleyecek film, henüz çocuk denilebilecek yaşta evlendiği kocası ile birlikte Hristiyanlıkta mezhep farkı gözetmeyen bir sistemi tanıtarak insanların dikkatini çeken çiftin 70’ler ve 80’lerde televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en büyük Hristiyanlık yayın ağını kurmasının perde arkasında yaşananları anlatacak.

Tammy Faye, bu yayın ağında sadece fikirleri ve öğretileriyle değil; uzun kirpikleri, söylediği şarkılar ve bol mesaj kaygılı sözleriyle de bir ikon haline gelmişti. Yönetmenliğini The Big Sick, Michael & Michael Have Issues, You’re Whole gibi yapımların arkasında yer alan Michael Showalter’ın yaptığı filmin senaryosu ise Nurse Jackie, The Affair, Dead To Me gibi yapımlardan tanıdığımız Abe Sylvia imzası taşıyor.

17 Eylül’de vizyona girecek filmde ikiliye Vincent D’Onofrio, Sam Jaeger, Cherry Jones, Fredric Lehne, Louis Cancelmi, Joe Ando-Hirsh, Randy Havens ve Gabriel Olds’tan oluşan bir kadro eşlik edecek.

Filmden paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.