jonah hill, black-ish’in yaratıcısı kenya barris ile güçlerini birleştirdi

jonah hill, black-ish’in yaratıcısı kenya barris ile güçlerini birleştirdi


bu film izlenir


Son yıllarda televizyonun en çok talep gören ismi olan Kenya Barris, Black-ish dizisi ile ödülden ödüle koştuktan sonra Eddie Murphy’li Coming 2 America’nın başına geçmişti. Ardından da Cheaper by the Dozen’ın yeniden çevrimi için el sıkışan Barris’in yeni projesinde kendisine Jonah Hill eşlik edecek.

Jonah Hill’in hem senaryosuna destek olup hem de başrolünde yer alacağı şimdilik isimsiz komedi filminde Kenya Barris ise senaryo ve yönetmen koltuğundan sorumlu olacak. İkilinin Guess Who’s Coming to Dinner? filminden esinlendiği ve filmin yayın hakları için bir süredir Netflix ile görüştüğü de proje hakkında çıkan dedikodular arasında başı çekiyor.

Beyaz bir ailenin kızının, siyahi erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırmaya getirmesi üzerine dönen Guess Who’s Coming to Dinner?’ın tersi bir senaryoyu anlatması beklenen film öncesi Jonah Hill, en yakın zamanda Adam McKay’in yıldız kadrolu filmi Don’t Look Up’ta karşımıza çıkması bekleniyor. Barris ise ABD’li ünlü komedyen Richard Pryor’ın hayatını anlatacak filmin senaryosuyla meşgul olacak.

Yakında bol bol haberini alacağımız filmden gelecek detayları merakla bekliyoruz.