jungle’dan 2021’in ikinci teklisi: talk about it

jungle’dan 2021’in ikinci teklisi: talk about it


hem de videolu


2018’de yayınladıkları ikinci albümleri For Ever’dan sonra yoluna teklilerle devam eden İngiliz grup Jungle, 2021’in ikinci teklisi Talk About It’i videosuyla birlikte paylaştı.

Loving in Stereo isimli ve 13 Ağustos’ta yayınlanacak yeni albümlerinde yer alacak Talk About It, grubun bugüne kadar yaptığı işlerden pek de farklı değil. Albümün gelişme sürecinde Michael Kiwanuka ve Little Simz’in albümlerinde parmağı olan Inflo ile çalışan Tom McFarland ve Josh Lloyd-Watson ikilisi, bu süreci “fazla düşünmekten kaçınmak ve olabildiğince basit şekilde üretim süreçlerine devam etmek” olarak tanımladı.

Albümle ilgili konuşan ikili, ‘Talk About It’, 3. albümümüz Loving In Stereo’muzun ikinci teklisi ve kesinlikle dinleyicilere bu albümde aktarmaya çalıştığımız enerjinin bir örneği. Bas riff’leri ve davul yürüyüşü bu şakının ilk kaydedilen parçalarıydı. Fikrin özünü çok erkenden yakaladığımız ve bunu bizce harika uyguladığımız için üzerine düşünmeden kayıtları tamamlayıp devam ettiğimiz bir şarkı oldu.” açıklamasını yaptı.

J Lloyd ve Charlie Di Placido’nun yönetmenliğini üstlendiği video, şarkıyla birlikte hemen aşağıda.