lorde’un yeni albümü “solar power”ın detayları belli oldu

lorde’un yeni albümü “solar power”ın detayları belli oldu


20 ağustos'u bekliyoruz


Uzun bir aradan sonra Solar Power isimli bir şarkı ve müzik videosuyla geri dönen Lorde, bu dönüşü bir albümle taçlandıracağını açıkladı.

David Bowie’den aldığı “Müziğin geleceği bu kız!” yorumuyla bir anda bütün spot ışıklarının üzerine döndüğü ve bu ağır yükü şu ana kadar da son derece başarıyla taşıyan Lorde, uzun süredir müzik dünyasınan uzakta; Instagram’da gizli hesabıyla soğan halkası yorumlamakla meşguldü. Bir anda ortaya çıkan bir görsel ve ardından gelen müzik vidosuyla artık geri dönüşüne kesin olarak emin olduğumuz Lorde, resmi açıklamayı da yaptı.

Misafir olduğu Stephen Colbert Show’da hayranlarının ağzının içine baktığı albüm haberini veren genç yıldız, Solar Power isimli albümün 20 Ağustos’ta yayınlanacağını duyurdu. İnsanların önünde, büyük sahnelerde şarkı söyleyeceği için oldukça heyecanlı olduğunu paylaşan Avusturalyalı yıldız; Solar Power’ın oldukça pozitif bir havaya sahip olduğunu ve tam bir yaz albümü olduğunun da altını çizdi.

Lorde’un röportajının tamamını ve hala izlemeyenler için Solar Power teklisi için hazırlanan müzik videosunu aşağı bıraktık.

İşte şarkı listesi;

  1. The Path
  2. Solar Power
  3. California
  4. Stoned in the Nail Salon
  5. Fallen Fruit
  6. Secrets From a Girl (Who’s Seen It All)
  7. The Man with An Axe
  8. Dominoes
  9. Big Star
  10. Leader of a New Regime
  11. Mood Ring
  12. Oceanic Feeling