lynne ramsay, yeni filminde joaquin phoenix ve rooney mara’yı buluşturuyor

lynne ramsay, yeni filminde joaquin phoenix ve rooney mara’yı buluşturuyor


polaris geliyor


You Were Never Really Here ve We Need to Talk About Kevin gibi filmleriyle tanıdığımız, Cannes Film Festivali’nden En İyi Senaryo ödülü sahibi Lynne Ramsey; yeni filminin başrol isimleriyle herkesi meraklandırdı.

36. Valencia Uluslararası Film Festivali’nde bir ödül alan ve festivalin söyleşi kısmında önemli açıklamalarda bulunan Ramsey, bir süredir Polaris isimli bir film üzerinde çalıştığını ve bu filmde Joaquin Phoenix ile Rooney Mara çiftini bir araya getireceğini paylaştı. Filmin konusuna dair bir açıklama yapmaktan kaçınan Ramsey, Son filmi You Were Never Really Here’da da birlikte çalıştığı Phoenix ile Polaris’te tekrar çalışacak olmaları üzerine , “Çılgın ama tanıştığım en iyi oyuncu. Sette yaptığı her şeyin bir sebebi var. Bu filmde olduğu gibi orijinal bir fikriniz olduğunda her şey çok daha zor gözüküyor ama Joaquin ile birlikte bir film üzerine çalışırken heyecanlanmamak elde değil.” yorumunu yaptı.

Hali hazırda Stephen King uyarlaması The Girl Who Loved Tom Gordon ve Margaret Atwood’un öyküsünden uyarlanacak başka bir film için de hazırlıklarını sürdüren başarılı yönetmen bu yoğun temposunda Polaris’e nasıl yer bulacak merakla bekliyoruz. Ayrıca filmin yakın zamanda hayata geçmesindeki tek problem bu da değil.

Joaquin Phoenix, Ridley Scott’ın Kitbag filminde Napoleon’a hayat verdikten sonra Ari Aster’ın Disappointment Blvd. filminde rol alacak. Ayrıca bu yıl vizyona girecek C’mon C’mon filmiyle ödül sezonunda da isminin anılacağını tahmin ettiğimiz Phoenix’in yanı sıra  Rooney Mara da Guillermo del Toro’nun Nightmare Alley filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Mara aynı zamanda kadrosuyla dikkat çeken başka bir yapım olan Sarah Polley’nin Women Talking için de kamera karşısına geçecek.

Anlayacağınız projeye dahil olan herkesin çok meşgul olduğu bir film için şimdiden heyecanlanmış durumdayız. Yakın zamanda daha detaylı ve sağlıklı haberlerini almayı umduğumuz Polaris’in sıkı takipçisiyiz.