marion cotillard ve adam driver’lı leos carax müzikalinden yeni fragman

marion cotillard ve adam driver’lı leos carax müzikalinden yeni fragman


annette


Holy Motors, Mauvais Sang ve The Lovers on the Bridge gibi filmleriyle tanıdığımız Leos Carax’ın İngilizce olarak çekeceği romantik müzikal filmi Annette’ten yeni bir fragman yayınlandı.

Yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından biri olan ve başrollerinde Adam Driver ve Marion Cotillard gibi iki önemli ismin yer aldığı Annette, Henry ve Ann isimli bir çiftin öyküsünü anlatacak. Küçük kızlarının kızlarının özel bir yeteneğe sahip olduğunu fark çiftimizin gönül yolculuğuna ortak olacağımız filmde Adam Driver tutkulu ve hırslı bir stand-up komedyenini canlandırırken, Marion Cotillard ise dünyaca ünlü bir opera şarkıcısı olarak karşımıza çıkacak. The Big Bang Theory’de canlandırdığı Howard Wolowitz karakteriyle tanıdığımız Simon Helberg de filmde ikiliye “The Conductor” rolüyle eşlik ediyor.

La La Land, Moulin Rouge gibi yapımlardan tandığımız besteci Marius de Vries ve Edgar Wright’ın hakkında belgesel hazırladığı kült müzik grubu Sparks’ın müziklerini hazırladığı film, alışık olduğumuz müzikal filmlerden farklı bir tarza sahip olacak. Filmde oyuncuları aynı replik içinde hem konuşup hem de şarkı söylerken göreceğiz. Müzikal türüyle arası olmayanlar için filmin cezbediciliğini arttıran yapım, dünya prömiyerini 6 Temmuz’da 73. Cannes Film Festivali’nde yapacak.

20 Ağustos’ta Amazon Prime üzerinden izleyiciyle buluşacak yapımdan gelen yeni fragman hemen aşağıda.