marvin gaye filminin hazırlıkları başladı

marvin gaye filminin hazırlıkları başladı


sonunda


Dr. Dre’nin yıllar içerisinde defalarca uğraşıp bir türü sonunu getiremediği Marvin Gaye filmi, sanatçının ailesinden de resmi izin alındıktan sonra bu sefer gerçekten hayata geçiyor.

Son olarak 2018’de haberini aldığımız What’s Going On isimli biyografik film, sanatçının hayatını beyaz berdeyle ilk kez kesiştiği nokta değil. Bu projeden önce 2006’da Jamie Fox’un yapımcılığını üstlendiği ve ailesinin tamamen izninin olmasına rağmen yarım kalan bir film projesi gündeme gelmişti. Bu sefer Dr. Dre ve Jimmy Iovine ikilisine kısmet olacak projede Menace II Society ve The Book of Eli gibi filmlerin kamera arkasında yer alan ve Dr. Dre’nin Netflix belgeseli The Defiant Ones’da da sanatçıyla çalışan Allen Hughes’un yönetmen koltuğunda oturacak.

What’s Going On, Sexual Healing, Let’s Get It On ve I Heard It Through the Grapevine gibi liste başı şarklarının yanında dramatik hayat hikayesiyle de ayrı bir yere sahip sanatçının hayatına odaklanacak film, Gaye’in bütün hayatını mı yoksa bir kesitini mi anlatacak zaman içinde göreceğiz.

Yakın zamanda David Bowie hakkında çekilen ve sanatçının ailesinin izni olmaması sebebiyle pek keyifsiz bir hale dönüşen Stardust filmiyle ortak kaderi paylaşmayacağı için ayrı mutlu olduğumuz What’s Going On’dan artık sadece ve düzenli olarak iyi haber almak istiyoruz.