mike myers, yeni dizisinde 7 farklı karakteri canlandıracak

mike myers, yeni dizisinde 7 farklı karakteri canlandıracak


mizah şov


Hollywood’u kült isimlerinden Mike Myers’ın, Netflix’te yayınlanacak ve Austin Powers günlerine göz kırpacağı yeni dizisi The Pentaverate’nin detayları belli olmaya başladı.

Myers’ın yedi farklı karaktere hayat vereceği açıklanan The Pentaverate, 1347’deki Kara Veba’dan bu yana dünyanın seyrini değiştiren farklı olaylarda parmağı bulunan beş farklı adamın hikayesini anlatacak. Bütün bu karakterlerin bağlantısını bir şekilde keşfeden Kanadalı bir gazetecinin gerçeklerin ortaya “çıkmaması” için verdiği çabayı izleyeceğimiz dizi, her biri yarım saatlik 6 bölümden oluşacak.

Fleabag dizisinde görev yapan Tim Kirkby’nin yönetmenliğini üstleneceği dizinin oyuncu kadrosunda Ken Jeong, Keegan-Michael Key, Debi Mazar, Richard McCabe, Jennifer Saunders and Lydia West gibi komedi yapımlarının aranan ve sevilen yüzleri de Myers’a eşlik edecek.

Myers’ın ilk olarak 1993 yapımı So I Married an Axe Murderer filminde canlandırdığı Stuart Mackenzie karakterinin bahsettiği bu olay örgüsü, bakalım aradan geçen yaklaşık 20 yılda nasıl şekillenmiş hep birlikte bekleyip göreceğiz.