miracle workers’ın üçüncü sezonundan yeni fragman

miracle workers’ın üçüncü sezonundan yeni fragman


bu sefer vahşi batı


Saturday Night Live’ın yazar ekibi ve Oscar Ödüllü Inside Out’un senaristleri arasında yer alan Simon Rich’in televizyondaki yeni solo projesi olan Miracle Workers’ın üçüncü sezonundan yeni bir fragman geldi.

Daha önce Man Seeking Woman isimli yapımla televizyon dünyasında şansını deneyen Simon Rich’in Steve Buscemi, Daniel Radcliffe ve Deadpool serisinden aşina olduğumuz Karan Soni’yi başrollerine yerleştirdiği Miracle Workers; ilk iki sezonunda fantastik karakterleri normal bir dünyanın içine atarak “bakalım ne olacak?” stratejisini başarıyla uygulamıştı.

Aynı yöntemi üçüncü sezonda da devam ettirecek dizide ilk sezon günümüzde, ikinci sezon ise Orta Çağ’da geçmişti. Dizinin üçüncü sezonu ise bu sefer daha yakın bir geçmişe gidip bizi kovboyların memleketi Vahşi Batı’ya götürecek. Bu sefer 1844 yılının ABD’sine gideceğimiz yeni sezonda bir kanun kaçağı, idealist bir kasaba vaizi ve maceracı bir kadının Oregon yolundaki yolculukları ile şekillenecek.

Yukarıdaki üçlüye Geraldine Viswanathan, JonBass ve LollyAdefope gibi isimlerin eşlik ettiği ve 13 Temmuz’da TBS üzerinden izleyiciyle buluşacak dizinin yeni sezonundan gelen fragman hemen aşağıda.