natalie portman ve julianne moore, todd haynes’in yeni filminde başrolde

natalie portman ve julianne moore, todd haynes’in yeni filminde başrolde


may december


Velvet Goldmine, I’m Not There ve Carol gibi filmlerini severek izlediğimiz, yeni projesi Fever ve The Velvet Underground belgeselini de merakla beklediğimiz Todd Haynes, yeni filmi May December’ın başrollerini buldu. Natalie Portman ve Julianne Moore, yeni filminde başarılı yönetmen ile birikte çalışacak.

Sam Burch‘ün Alex Mechanik ile birlikte kaleme aldığı hikayeden yola çıkarak senaryosunu yazacağı film, Gracie Atherton-Yu ve kendisinden 23 yaş genç kocası Joe’nun sansasyonel aşklarının magazin eklerini süslediği günlerden 20 yıl sonrasın anlatacak. Artık çoluk çocuğa karışmış ve magazin dünyasını ilgi odağı olmaktan çok uzakta olan çiftimizin evine gelen bir misafir, ailenin bütün dinamiklerini değiştirecektir.

Yeni filminde Gracie’ye hayat verecek olan Hollywood yıldızı Elizabeth Berry’nin ailenin uzun zamandır üstü örtülü duran iç hesaplaşmalarının etrafında dolaşacak film, gençliğinde yaşadıklarını tam olarak hazmedemeyen Joe’nun eşi Gracie ve yeni misafirleri Elizabeth arasındaki benzerliği fark etmesiyle farklı bir noktaya doğru ilerlemeye başlar. Bir kişiyi tam anlamıyla tanımanın zorluğuna odaklanan filmin prodüksiyon çalışmaları 2022‘de başlayacak.

Takvimi biraz sıkışık olan ve uzun zamandır üzerinde çalıştığı iki projesi bulunan Todd Haynes, bir belgesel ve iki filmden bakalım hangisiyle ilk olarak karşımıza çıkacak. Yakın zamanda kadrosuna dair daha detaylı haberler alacağımız filmi merakla bekliyoruz.